A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Відбувся семінар

Дата: 14.11.2018 12:53
Кількість переглядів: 487

13 листопада 2018 року було проведено тематичний короткостроковий семінар з актуальних питань місцевого розвитку для посадових осіб місцевого самоврядування, в якому прийняли участь головні спеціалісти відділу економічного розвитку інвестицій та регуляторної діяльності Великобілозерської сільської ради           Криворучко К. М. та Романов О. Ю.
            Зі вступним словом до аудиторії звернулася Яновська Любов Іванівна, директор Запорізького центру перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів.
            Першою із учасниками навчання працювала доцент кафедри менеджменту організацій та управління проектами Запорізької державної інженерної академії, кандидат наук з державного управління Ажажа Марина Андріївна, яка розкрила такі теми: "Інвестиції як інструмент місцевого економічного розвитку" та " Просування інвестиційних можливостей територій".
            Продовжив роботу семінару представник Офісу із залучення та підтримки інвестицій (Ukraine Investment Promotion Office; UkraineInvest) у Східній Україні Іванченко Олексій Олегович, який висвітлив теми "Стандарти роботи з інвесторами" та "Підготовка інвестиційного продукту".
           Виступи Ажажи Марина Андріївна та Іванченка Олексія Олеговича супроводжувалися мультимедійними презентаціями.
           По завершенню навчання 24 посадові особи місцевого самоврядування отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора