Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

День захисника України

Дата: 12.10.2018 13:48
Кількість переглядів: 575

                                    Фото без опису                             

                                                                      "Звання високе Чоловік

                                                                            І захисник людського роду

                                                                               Несіть ви гордо з віку в вік,

                                                                              Славні мужі мого народу!"

    

       11 жовтня, напередодні відзначення Дня захисника України, у Великобілозерській громаді вітали тих, хто тілом, серцем і душею відчуває свою відповідальність і причетність до оборони України.

        Вже традиційно, четвертий рік поспіль, на базі Будинку культури Великобілозерської сільської ради проводяться урочисті зібрання та святкові концертні програми, засвідчуючи повагу всім, хто носить військову форму. На святкові заходи були запрошені всі односельці - учасники антитерористичної операції на Сході України разом зі своїми рідними та близькими.

Багато гарних слів на адресу захисників нашої неньки України та волонтерів було сказано під час урочистого зібрання Великобілозерським сільським головою Ігорем Батраком. Також вітали винуватців свята і учасники художньої самодіяльності закладів культури громади, які дарували захисникам усіх поколінь плоди своєї праці – патріотичні пісні та танці.

По закінченню урочистого зібрання всіх присутніх було запрошено відвідати краєзнавчу кімнату, де була проведена тематично-оглядова екскурсія «Шляхами подвигу і слави». Згодом, захисників, що були присутні на святі, було запрошено до святкового столу, де вони мали змогу поспілкуватися між собою, згадати нелегкі часи та пом’янути бойових товаришів…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора