A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Відбувся науково-практичний семінар

Дата: 11.10.2018 10:48
Кількість переглядів: 474

Фото без опису

Фото без опису

В Запорізькій обласній державній адміністрації  відбувся науково-практичний семінар на тему «Реалізація реформ: децентралізація, освітня сфера, реформування бухгалтерського обліку та контролю державного сектору, місцеві бюджети» в  якому прийняли участь начальник фінансового відділу , начальник  відділу бухгалтерського обліку та звітності та головний спеціаліст  відділу бухгалтерського обліку та звітності Великобілозерської сільської ради.

На семінар спеціально прибули фахівці до Запоріжжя: радник Міністра освіти і науки Сергій Лондар, академік НАН України Тетяна Єфименко, представник Національного інституту стратегічних досліджень при Президентові України Алла Двігун. У заході також взяли участь директор Департаменту фінансів ОДА Сергій Медвідь та директор Департаменту освіти і науки ОДА Тетяна Озерова.

Представник Міністерства освіти і науки  презентував результати використання коштів освітньої субвенції місцевими бюджетами України. Учасники мали можливість наочно побачити зміни, що вже відбулися,  та середньострокову перспективу. Регіональний консультант Асоціації міст України в Запорізькій області Маргарита Трипольська доповіла про перспективи подальшого впровадження реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади, реформування адміністративно-територіального устрою та організації управління на районному рівні.

Під час другої, практичної частини семінару мова йшла безпосередньо про модернізацію бухгалтерського обліку в державному секторі України та стратегічні напрями реформування .

Отримані на семінарі фахові консультації та роз’яснення  допоможуть керівникам місцевих громад провести аналіз основних проблемних питань реформування обліку доходів та витрат бюджетних установ, опанувати процес планування кошторису, створити умови для запровадження структури внутрішнього контролю та системи  підзвітності тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора