A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Великобілозерська громада ярмаркувала!

Дата: 10.10.2018 16:25
Кількість переглядів: 535

06 жовтня 2018 року, напередодні святкування Дня міста, в Запоріжжі традиційно проходить Покровський ярмарок. В цей день до обласного центру прибувають представники різних районів Запорізького регіону, які презентують свої райони та територіальні громади.

Запрошення на участь у Покровському ярмарку отримали і керівники Великобілозерської об’єднаної територіальної громади. Готувалися до участі дуже ретельно, адже Великобілозерська ОТГ вже вдруге брала участь у заході.  

Підготовку завершено, отже, час ярмаркувати. Делегація від Великобілозерської громади  у складі Великобілозерського сільського голови Ігоря Батрака, першого заступника голови Вікторії Дуденко, заступника голови Сергія Бовтути, депутата Великобілозерської сільської ради Сергія Пастарнака та працівників закладів культури  громади прибула на своє місце ще до сходу сонця та  почала облаштовувати свою територію. Згодом запорізька Набережна почала помалу оживати, городяни потроху прокидалися, гості міста прибували і згодом рух ставав все жвавішим і жвавішим. Ще година, друга – і по Набережній йшли безкінечні потоки людей – усміхнених, бадьорих, налаштованих гарно провести час, адже звідусіль лунали запальні мелодії, майже в кожній ятці господарі пропонували скуштувати власні кулінарні вироби та різноманітні напої.  

Ярмаркували представники Великобілозерської ОТГ з гарним настроєм та позитивними емоціями. Великобілозерська громада за активну участь у Покровському ярмарку отримала подяку від міського голови Володимира Буряка.

Поверталися додому всі трішки втомлені, але все ж таки й задоволені від участі в такому заході. Дорогою ділилися між собою враженнями від свята та створювали плани на наступний рік, адже Покровський ярмарок – це приклад доброзичливості та гостинності нашого регіону, тому сюди хочеться повертатися знову і знову. Сподіваємося, що так і станеться. Отож, готуємось до Покровського ярмарку – 2019 року та сподіваємось, що делегацію від Великобілозерської ОТГ поповнить активна молодь, яка цінує народні традиції та обряди.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора