A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Міжнародний день людей похилого віку

Дата: 02.10.2018 08:30
Кількість переглядів: 633

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 

«Поки ми молоді, старість бачиться нам такою далекою і навіть неможливою. Нам здається, що ми завжди будемо молоді, але… Роки минають швидко і в якусь мить людина починає розуміти, що вона вже поповнює ряди бабусь та дідусів.»

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні це також і День ветерана – свято чисте і світле, свято наших батьків, бабусь і дідусів. День, коли ми віддаємо їм свою любов, шану та вдячність.

Все, що оточує нас – є результатом невтомної праці наших ветеранів. В усьому, до чого торкнулися їхні руки, залишилася й частка їхньої душі. Та власне і своїм життям ми теж завдячуємо їм. Люди похилого віку гідні уваги завжди, а у свято - особливо.

         29 вересня, напередодні свята у Великобілозерській громаді також вітали літніх громадян та ветеранів. На базі Будинку культури Великобілозерської сільської ради до уваги винуватців свята була запропонована святкова концертна програма «Пісні осені» підготовлена учасниками художньої самодіяльності закладів культури території. Багато теплих слів на адресу старшого покоління прозвучало в цей день від учасників концертної програми. А по закінченню святкового концерту на них чекали дружні бесіди за чашкою чаю та солодощами.

01 жовтня працівники культури громади зі святковою концертною програмою «Пісні осені» відвідали с.Гюнівку та території ТОВ ім.Гагаріна та ТОВ ім.Суворова, де їх з гарним настроєм та теплими усмішками зустрічали винуватці свята. З гарних та щирих слів привітань та найкращих побажань до всіх присутніх в залах мешканців громади від Великобілозерського сільського голови Батрака Ігоря Івановича розпочинався кожен святковий концерт. Доброзичлива посмішка, позитивний настрій та гарні слова сказані сільським головою дарували глядачам гарний святковий настрій. 

Час спілкування з гарними людьми завжди пролітає непомітно. Святкова концертна програма раз за разом проходила наче на одному подисі. Учасники концерту поспішали до іншого місця, а літні люди ще довго не поспішали розходитися по домівках, тому що за повсякденними справами у них так мало часу лишається на спілкування з однодумцями.

Дорогі наші досвідчені, мудрі і багаті літами люди старшого покоління! Хочемо ще раз побажати Вам міцного здоров’я, чистого безхмарного неба, вдосталь сил та наснаги, щоб Ви ще довго могли дарувати близьким тепло Ваших посмішок! Бажаємо, щоб всі проблеми та незгоди обходили Вас стороною, а добро, що Ви робите, поверталося до Вас сторицею!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора