Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Навчання та підвищення кваліфікації

Дата: 06.08.2018 09:01
Кількість переглядів: 558

Фото без опису

         На виконання вимог статей 20, 21 Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 оператори ринку харчових продуктів повинні впровадити постійно діючі процедури, засновані на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР). Керівників потужностей є відповідальним за інформування щодо встановлених законодавством та нормативними документами вимог з питань безпечності, принципів системи НАССР, наукових та технічних рекомендацій, кращих практик виробництва та гігієни, а також ресурсів для навчання працівників та підвищення їх кваліфікації.

З метою поглиблення теоретичних і практичних аспектів впровадження системи НАССР та підвищення кваліфікації керівників та членів групи НАССР харчових та переробних підприємств Запорізької області, фахівцями кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету  розроблена та затверджена програма навчання тривалістю 40 год з вказаних питань. Зокрема, будуть розглянуті теми:

-Базові принципи європейського харчового законодавства;

-Законодавчо-правове забезпечення безпеки та якості харчових продуктів в Україні;

- поняття концепції НАССР;

-види небезпек продовольчої сировини і харчових продуктів;

-програми –передумови НАССР;

-принципи НАССР;

-розробка плану НАССР.

Після закінчення навчання учасникам буде видане відповідне свідоцтво.

Список учасників навчання надати до 13.08.2018 на ел.адресу:  belsrada@gmail.com  за формою, що додається.

 

 

Список представників підприємств харчової та переробної промисловості, які планують  пройти підвищення кваліфікації в ТДАТУ щодо поглиблення теоретичних і практичних аспектів впровадження системи НАССР

Назва підприємства

ПІБ керівника

Телефон

Електронна адреса

ПІБ потенційних учасників навчання

1

2

3

4

5

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора