Навчання та підвищення кваліфікації
На виконання вимог статей 20, 21 Закону України « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 оператори ринку харчових продуктів повинні впровадити постійно діючі процедури, засновані на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР). Керівників потужностей є відповідальним за інформування щодо встановлених законодавством та нормативними документами вимог з питань безпечності, принципів системи НАССР, наукових та технічних рекомендацій, кращих практик виробництва та гігієни, а також ресурсів для навчання працівників та підвищення їх кваліфікації.
З метою поглиблення теоретичних і практичних аспектів впровадження системи НАССР та підвищення кваліфікації керівників та членів групи НАССР харчових та переробних підприємств Запорізької області, фахівцями кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету розроблена та затверджена програма навчання тривалістю 40 год з вказаних питань. Зокрема, будуть розглянуті теми:
-Базові принципи європейського харчового законодавства;
-Законодавчо-правове забезпечення безпеки та якості харчових продуктів в Україні;
- поняття концепції НАССР;
-види небезпек продовольчої сировини і харчових продуктів;
-програми –передумови НАССР;
-принципи НАССР;
-розробка плану НАССР.
Після закінчення навчання учасникам буде видане відповідне свідоцтво.
Список учасників навчання надати до 13.08.2018 на ел.адресу: belsrada@gmail.com за формою, що додається.
Список представників підприємств харчової та переробної промисловості, які планують пройти підвищення кваліфікації в ТДАТУ щодо поглиблення теоретичних і практичних аспектів впровадження системи НАССР
Назва підприємства |
ПІБ керівника |
Телефон |
Електронна адреса |
ПІБ потенційних учасників навчання |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|
|
|
|
|