A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про Конгрес Ініціатив Східної Європи 24-25 вересня 2018 у м.Люблін

Дата: 11.07.2018 15:15
Кількість переглядів: 793

Фото без опису

 

        

24-25 вересня 2018 року м.Люблін відбудеться VII Конгрес Ініціатив Східної Європи.

Конгрес Ініціатив Східної Європи впродовж уже декількох років є місцем зустрічей тисячі спеціалістів-практиків у сфері транскордонного співробітництва, спрямований на розвиток, а також являється майданчиком для діалогу науки, культури, освіти, органів державної влади та місцевого самоврядування, а також неурядових організацій Центрально-Східної Європи.

Конгрес організовується в рамках діяльності Центру східних компетенцій – програми, реалізованої містом Люблін і самоврядуванням Люблінського Воєводства. Завданням Центру є створення мереж і ініціація нових заходів також співучасть у створенні нової якості у співпраці для розвитку.

         Цього року дискусії відбудуться в 10 програмних ліній (зокрема: локальна демократія, регіональне партнерство, інновації та бізнес, спадщина і примирення, наука та освіта, рівність, культура, туризм).

З усіх питань стосовно програми заходу та можливої участі просимо звертатись за тел.: +48 81 466 28 57 (інформація польською та російською мовою) та +48 81 466 28  66 (інформація англійською мовою) або на ел.адресу : kongres@lublin.eu , також на сайт Конгресу:  www.kongres.lublin.eu .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора