A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

День молоді

Дата: 26.06.2018 14:05
Кількість переглядів: 537

 

                                                              Молодість! Яка вона багата
                                                                   На почуття, політ і відкриття.
                                                                   Вона легка, відважна і крилата
                                                            І перед нею ще усе життя!

 

Юність і молодість — це прекрасні й пам’ятні етапи в житті кожної людини, крім того, це ще й особливий стан душі. Це час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших надій.

Щорічно, в останню неділю червня, відповідно до Указу Президента України в нашій державі відзначається одне з найбільш очікуваних серед молодих людей свято – День молоді. Воно символізує юне начало, запал і невтомну енергетику молодої людини на шляху становлення її як особистості. Це свято енергії, самоствердження і пізнання, натхнення і творчості, любові і романтики.

23 червня 2018 року мешканці Великобілозерської громади також святкували  День молоді. В ході проведення свята із привітальним словом до присутніх  звернувся Великобілозерський сільський голова Батрак І.І.

Протягом всього вечора на майданчику біля Будинку культури панувала атмосфера  веселощів та гарного настрою.  Організатори заходу в рамках відзначення Дня молоді провели свято українського стратегічного продукту –   САЛА. Всі бажаючі мали змогу продегустувати «український снікерс» місцевих виробників, прийняти участь у конкурсно-розважальній програмі та конкурсі «Білозерський велетень».

По закінченню розважальної програми всі бажаючі смакували традиційним українським кулішем зі шкварочками та продовжували відпочивати під живий музичний супровід.

Молодь була в захваті від влаштованого в їх честь свята, так як воно дійсно було організовано на високому професійному рівні та пройшло в атмосфері затишку та доброзичливості.

 Організатори свята дуже сподіваються, що до своїх домівок всі присутні на заході односельці поверталися із чудовим настроєм, сповненим надій, світлих мрій та найкращих сподівань.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора