A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Інформація про заходи, проведені працівниками дитячої бібліотеки

Дата: 21.06.2018 09:52
Кількість переглядів: 621

Фото без опису

Фото без опису

                                                                                                                                            ДИТЯЧА БІБЛІОТЕКА

ВЕЛИКОБІЛОЗЕРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Великобілозерського району Запорізької області»

ЄДПРОУ – 36900263

71400, вул.Миру, 2-б, с. Велика Білозерка(частина 1села), Великобілозерський район,Запорізька область, Україна , тел. : 06156 2-07-99,е – mail: det.biblioteka@i.ua

 

 

20.06.2018

                                                                       

      Відповідно до наказу відділу освіти, культури і туризму, охорони культурної спадщини, молоді та спорту «Про організацію оздоровлення відпочинку дітей і підлітків влітку 2018 року» від 16.05.2018 року № 134, графіку роботи закладів в пришкільних таборах

інформуємо  про заходи, проведені працівниками  дитячої бібліотеки Великобілозерської сільської ради з 31.05.2018 по 15.06.2018 в оздоровчому таборі на базі НВК №1.

     Роботу в оздоровчому таборі на базі НВК №1 розпочали 31.05.2018 року цікавими конкурсами "Чарівний капелюх", "Гучна гра", "Ми йдемо, йдемо в похід...". Вихованці табору в іграх та завданнях виявили неабияку кмітливість та уважність. Найактивніших відзначено.

    05.06. -  спільно з колегами із центральної бібліотеки провели краєзнавчу екскурсію по селу, під час якої  діти мали змогу пройтися стежинками рідного села, прийняти участь в екологічній хвилинці «Збережемо рідний край разом», на привалі читали та обговорювали повчальні казки та оповідання Василя Сухомлинського та 07.06. цікаво провели дві години з вихованцями табору в парку. В програмі зустрічі мали місце «Завдання із піратського корабля», за виконання яких діти отримали «Скарб», також проведено рухливі ігри «Берізка», «Другий зайвий», «Веселка» та інші.

      08.06. -  вихованці оздоровчого табору завітали до дитячої бібліотеки Великобілозерської сільської ради. В дружній та веселій атмосфері проведено цікаві конкурси та ігри: команди складали із кубиків слова на швидкість- команда "Веселуни" склала 65 слів, а команда "Всезнайки" - 45 слів, бажаючі залишали намальовані долоньки на згадку бібліотеці, музична хвилинка допомогла дітворі виявити свої танцювальні здібноста та таланти.
Під час роботи в таборі проведено цікавий кумедний конкурс «Малюємо веселого клоуна» (із закритими очима). Всі справилися із завданням. Портрети клоунів подаровано дітлахам. В конкурсі малюнка «Найпривабливіший куточок мого села», найкращим  журі обрало малюнок, який виконала Максименко Інна.

      15.06. -  в день закриття табору «Прощаємося, але не забуваємо» спільно з працівниками закладів культури проведено  конкурси та ігри в індіанському стилі, чим визвано захоплення у дітей. Дітям дуже сподобалися ігри та атрибутика індіанців( пір'я в костюмах, боєва розмальовка обличчя, шапки вождів). Вожді чорношкірих та червоношкірих водили свої племена на полювання, здобували бубон шамана. А ритуальний танець залишив масу позитивних емоцій у всіх присутніх.

    На всіх заняттях старалися відзначити найактивніших учасників, яким видавали смайлики. На останньому занятті було підведено підсумки та відзначено Криворучко Карину, в якої виявилося найбільше смайликів.

З посмішками та позитивними емоціями закінчили заняття в таборі.                    А невеличкі призи(альбоми для малювання, кольорові олівці, кольоровий папір, блокноти та інший канцелярський реквізит) для заохочування та відзначення найактивніших дітей люб’язно надали приватні підприємці Голєв Костянтин та Водяницький Анатолій.

 

 

Завідувач   ДБ ВСР ВР ЗО                                             О.П.Чебан


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора