A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Проект рішення Великобілозерської сільської ради “ Про встановлення ставок транспортного  податку на території    Великобілозерської сільської об’єднаної територіальної громади ”.

Дата: 12.06.2018 21:02
Кількість переглядів: 468

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ:

Про встановлення ставок транспортного  податку на території    Великобілозерської сільської об’єднаної територіальної громади

Відповідно до ст. 9 Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, оприлюднюється проект рішення Великобілозерської сільської ради “ Про встановлення ставок транспортного  податку на території    Великобілозерської сільської об’єднаної територіальної громади ”.

          Проект регуляторного акту в повному обсязі та аналіз регуляторного впливу, у відповідності зі ст.ст. 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» опубліковано на сторінці офіційного сайту: http://vbilozerska.gromada.org.ua Великобілозерської ОТГ з метою обговорення.

         Зауваження та пропозиції щодо проекту рішення приймаються в  письмовій  формі від фізичних та юридичних осіб на протязі одного місяця з дня його оприлюднення за адресою розробника:

         71400, с. Велика Білозерка, вул. Центральна, буд. 125, відділ економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Великобілозерської сільської ради, електронна адреса: belsrada.zag.viddil@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора