A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Проект рішення Великобілозерської сільської ради „ Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Великобілозрської сільської ради”

Дата: 12.06.2018 20:56
Кількість переглядів: 445

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???°???????????° ???° ???±???????????µ?????? ???????°????????

ПОВІДОМЛЕННЯ

 

про оприлюднення проекту регуляторного акту:

Проект рішення  Великобілозерської сільської ради Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території  Великобілозрської  сільської ради

 

На виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій до проекту рішення   Великобілозерстка  сільська рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення сільської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території  Великобілозрської  сільської ради » та аналізу регуляторного впливу регуляторного акту.

  Зауваження та пропозиції щодо проекту рішення приймаються в  письмовій  формі від фізичних та юридичних осіб на протязі одного місяця з дня його оприлюднення за адресою розробника:

         71400, с. Велика Білозерка, вул. Центральна, буд. 125, відділ економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Великобілозерської сільської ради, електронна а
дреса: belsrada.zag.viddil@gmail.com.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора