Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Проект рішення Великобілозерської сільської ради « Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки на території Великобілозрської сільської ради»

Дата: 12.06.2018 20:52
Кількість переглядів: 506

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???°???????????° ???° ???±???????????µ?????? ???????°????????

ПОВІДОМЛЕННЯ

 

про оприлюднення проекту регуляторного акту: Проект рішення  Великобілозерської сільської ради « Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки на території Великобілозрської  сільської ради»

 

На виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій до проекту рішення   Великобілозерстка  сільська рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення сільської ради «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки на території Великобілозрської  сільської ради» та аналізу регуляторного впливу регуляторного акту.

 

  Зауваження та пропозиції щодо проекту рішення приймаються в  письмовій  формі від фізичних та юридичних осіб на протязі одного місяця з дня його оприлюднення за адресою розробника:

         71400, с. Велика Білозерка, вул. Центральна, буд. 125, відділ економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Великобілозерської сільської ради, електронна адреса: belsrada.zag.viddil@gmail.com.

                                


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора