A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про проведення дослідження щодо стану галузі культури в громадах

Дата: 12.06.2018 15:42
Кількість переглядів: 491

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???°???????????° ?????? ?????????µ???µ?????? ???????»?????¶?µ???? ???????? ?????°???? ???°?»???·?? ?????»??????????

Процес децентралізації в Україні передбачає реформування усіх сфер життя територіальних громад, до числа яких належить і культура.

    З метою всебічного опрацювання проблемних аспектів розвитку сфери культури в Україні Директорат стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства культури України проводить дослідження щодо стану галузі культури на місцевому рівні в процесі децентралізації.

   Опитування проводитиметься до 25 червня 2018 р. на загальнонаціональному рівні шляхом поширення онлайн анкети серед жителів об’єднаних територіальних громад, котрі мають доступ до мережі Інтернет.

   Результати дослідження будуть використані для формування цілей та пріоритетів розвитку галузі культури в Україні в ключі децентралізації. Дані цілі і пріоритети орієнтуватимуться на мінімізацію визначених в ході дослідження проблем і задоволення запитів населення щодо культури на місцях.

   Онлайн анкета знаходиться за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5hIOkrtvEEJrHwQNTsPotsk1wi5bZRjF6zFKku4PS2YMgwg/viewform


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора