A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

В дошкільному навчальному закладі « Малятко» розпочато оздоровчий період.

Дата: 31.05.2018 14:22
Кількість переглядів: 544

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???°???????????° ???????? ?? ???·?????????????????? ???°?±??????

В дошкільному навчальному закладі « Малятко» розпочато оздоровчий період.

З метою забезпечення ефективного оздоровлення та повноцінного відпочинку дітей влітку, створення належних умов для освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи під час літнього оздоровлення дітей в дитячому дошкільному навчальному закладі проводиться робота щодо оздоровлення дітей.
Літній період особливо сприятливий для зміцнення здоров’я дітей, їх повноцінного розвитку, початку загартування дитячого організму. Літню роботу з дітьми в дошкільному навчальному закладі « Малятко» Великобілозерської сільської ради прийнято називати оздоровчою. Цим визначається її основна мета і завдання. Важливо всесторонньо використати сприятливі для зміцнення здоров’я дітей умови літнього часу і добитися, щоб кожна дитина зміцніла і загартувалася.
Основним пунктом в режимі оздоровлення є виконання комплексу фізкультурно-оздоровчих заходів: щоденна ранкова гімнастика , фізкультурні заняття, розваги. Цим визначається її основна мета і завдання. Влітку проводяться повітряні ванни, сонячні ванни і загартування водою. Повітряні ванни особливо ефективні якщо вони проводяться в русі.
Але слід не забувати, що влітку збільшується ризик: перегрівання, сонячних опіків, зниження апетиту в спекотні дні — ми намагаємося уберегти малят від цього.
Літній період — найблагодатніший для фізичного розвитку дітей. Саме влітку такі природні фактори, як сонце, повітря та вода найефективніше впливають на організм людини, зміцнюють здоров'я та підвищують працездатність. Усі ці фактори використовуються як самостійні заходи загартування дитини.

Завдяки коштам, які були вилучені з торгівлі на ярмарку в закладі 22 травня, оздоблено « Доріжку здоров’я», яка створена для ефективного оздоровлення дітей закладу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора