Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Відлунав останній дзвоник

Дата: 25.05.2018 14:41
Кількість переглядів: 675

Фото без опису

Лунає шкільний дзвоник віщуючи закінчення чергового навчального року. Для когось цей рік був перший, для когось стіни школи давали свій прихисток в останній раз. Але сьогодні для них всіх свято.

Гомінким струмочком близько восьмої ранку школярі та батьки стікаються до подвір’я школи. На вранішньому сонечку яскраво виблискують посмішки, але не у всіх…Покидаючи назавжди рідні стіни навчального закладу неможливо втримати сліз. Учні 9-х та 11-х класів розуміють, що шкільне, дитяче життя завершилось і попереду чекає таке бажане доросле.

У Великобілозерський навчально-виховний комплекс № 1  на свято останнього дзвоника також завітали поважні гості: сільський голова Батрак Ігор Іванович та перший заступник РДА Ярмоленко Ася Іванівна. На шкільному подвір’ї лунали зворушливі  вірші, чудові танці, атмосфера була наповнена радістю та сподіваннями на світле майбутнє.

Ще один рік минув і цей рік був важливим етапом в життя кожного школяра. Він ніколи не повториться, але завтра має бути кращим ніж вчора..



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора