A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Робоча зустріч щодо реалізації Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству»

Дата: 26.04.2018 08:31
Кількість переглядів: 469

Фото без опису           

   Робоча зустріч щодо реалізації Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству»

24 квітня 2018 року відбулася робоча зустріч директора Центру соціальних послуг Великобілозерської сільської ради Руслани Маликіної з начальником відділу «Великобілозерське бюро правової допомоги» Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмилою Матвієнко щодо співпраці  з питань запобігання та протидії домашньому насильству у Великобілозерській ОТГ.

В ході зустрічі розглянуто нормативно-правові аспекти роботи з особами, які постраждали від домашнього насильства за ознакою статі, та визначено шляхи подальшої співпраці щодо надання безоплатної правової допомоги особам, які опинились в складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.

Особи, постраждалі від домашнього насильства, за детальною інформацією щодо отримання безоплатної правової допомоги можуть звертатися до Центру соціальних послуг Великобілозерського району Запорізької області за адресою: с. Велика Білозерка, вул. 8 Березня, буд. 5 та відділу «Великобілозерське бюро правової допомоги» за адресою: с. Велика Білозерка, вул. Пархоменка, буд. 193.

 

Центр соціальних послуг Великобілозерської сільської ради

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора