Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Книгоманія

Дата: 23.04.2018 16:50
Кількість переглядів: 547

   Фото без опису   Сьогодні,  23 квітня – весь літературний світ  відзначає Всесвітній день книги і авторського права. Дружба з книгою — це щоденне свято, бо саме вона, наша мудра порадниця, веде нас у дивовижний і чудовий світ, знайомлячи з різними людьми. Книга… Така маленька — і така велика. Жодного дня не пройде, щоб ми не звернулись до неї.Саме в цей день на базі центральної бібліотеки було проведено регіональний етап Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія -2018». В програмі свята учасників чекали  Книжкова королева та інші літературні герої.

      Завдання  виконувалися в  різних літературних зонах.

У Книжкової Королеви з  Чарівного сундучка  учасники за правильні відповіді здобули  ключі до Книжкового Королівства,відвідали

кафедру «Казковий вернісаж», віллу «Курица»  та розгадали  манускрипт,

до  уваги дітей – учасників Конкурсу було представлено  «Каскад модного читання» та  інноваційний майданчик «Супермаркет сучасної української книги», Шапокляк із Черепахою Тортіллою провели жеребкування  та вказали напрямок  на презентаційний майданчик ««Загадки світу пізнавати та мудрість книги відкривати, читач, призначення твоє!». Мала місце розважальна програма:

 - перегляд слайдів про «Книгоманія», як давно все починалося;

-  склади ПАЗЛ  «Читання єднає»;

-  музична хвилинка «Голова, плечі, коліна, пальці».

     Серед 17  учнів 6-7 класів закладів загальної середньої  освіти Великобілозерської сільської ради двом найактивнішим учням вдалося здобути перемогу:

Базна Анастасія – 7 клас НВК №1, Супрун Аріна – 6 клас ЗОШ №6. Переможці матимуть змогу прийняти участь в обласному етапі «Книгоманія -2018»  26.04.2018 року в м. Запоріжжя в  обласній бібліотеці для дітей «Юний читач».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора