A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

конкурс

Дата: 16.04.2018 08:04
Кількість переглядів: 494

Фото без опису7 квітня 2018 року в місті Запоріжжі на базі Палацу культури “Орбіта” відбувся обласний відбірковий конкурс ХVІ Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики “Червона рута-2019”.

Великобілозерську сільську об'єднану територіальну громаду на конкурсі представляли дві юні  учасниці – Ольга Жученко та Осипюк Вікторія.  До списку переможців наші конкурсантки, на жаль, не потрапили. Та все ж, участь у конкурсі такого високого рівня для дівчат вже є перемогою. За рішенням суддівської ради  Жученко Ольга потрапила до складу резервістів та отримала подарунковий сертифікат на запис пісні на студії звукозапису "ЕМЕLY" в м. Запоріжжі. Всі учасники обласного відбіркового туру отримали тридцяти відсоткову знижку на запис однієї пісні, серед них і наша Вікторія Осипюк.

 “Червона рута” - це постійно діючий всеукраїнський молодіжний фестиваль сучасної пісні та популярної музики, який проводиться раз на два роки. Отже, ми маємо надію, що за ці два роки дівчатка подорослішають, вдосконалять свої вокальні здібності та ще раз спробують пройти до фіналу. 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора