A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

гімназія Скіф

Дата: 16.04.2018 08:01
Кількість переглядів: 574

Фото без описуДень Довкілля у Великобілозерському НВК №1

Усі ми живі творіння природи на планеті, її  мешканці і нам необхідно берегти свою Землю, бо вона така одна, і ніхто не знає, чи є ще якась планета, де процвітає життя, подібне на наше. А людина — розумна істота, наділена великими можливостями, тому на неї покладаються великі надії у збереженні свого довкілля.

11 квітня 2018 року у Великобілозерському НВК №1 проведено День Довкілля. Завітали до закладу загальної середньої освіти представники Державного підприємства Камянсько- Дніпровського  лісового господарства директор Грищенко О.В., Великобілозерського лісового господарства лісничий Симець В.М. та Кам’янського лісового господарства в.о.лісничого Яновський М.Г. Учні закладу освіти долучилися до акції «Майбутнє лісу в твоїх руках». В рамках акції учнями 11 класу разом з представниками лісового господарства було висаджено 2 ялинки, 5 східних ялівців, 5 сосен та 6  декоративних  верб, які  навчальний заклад отримав у подарунок від Кам’янсько Дніпровського лісового господарства. Активними учасниками у впорядкуванні  та приведенні до належного естетичного та санітарного стану території школи стали класні керівники, вчителі предметними, обслуговуючий персонал.

Такі заходи спонукають людину не бути байдужою до навколишнього середовища, а сприяти її захисту. День довкілля створений для того, щоб направити думки всіх, хто живе на нашій планеті на збереження рівноваги в природі, аби громадяни замислилися над тим, що вони спроможні зробити, аби екологія на Землі стала кращою. Не забуваймо, що чистота планети в наших руках!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора