A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Змагання

Дата: 11.04.2018 01:57
Кількість переглядів: 406

06 квітня  на базі Великобілозерського НВК №1 відбувся Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежних 2018 року. На цьому заході прийняли участь команди всіх шкіл Великобілозерської громади.

Завданнями цього фестивалю було не тільки вміння гарно продемонструвати правила пожежної безпеки, але й добре знати, як надати першу медичну допомогу, орієнтуватися в їстівних та отруйних грибах та ягодах, вміло зав’язувати вузли та стріляли з шлангу для гасіння, також гарно малювати плакати відповідної тематики.

Всі учасники  проявили себе, показавши гарний результат та  неабияку спритність в конкурсах членам  журі, в складі якого були спеціалісти в області служби надзвичайних ситуацій, пожежно-рятувального посту, медицини, спорту, культури та освіти.

Кожна з команд була десь сильнішою , десь слабшою , але журі підсумувавши бали , прийшли до висновку, що почесною грамотою за І місце нагородити команду Великобілозерського НВК №1 , за зайняте ІІ місце -команду Великобілозерської ЗОШ №4 та за ІІІ місце -команду Великобілозерської ЗОШ №3.

Вітаємо переможців та бажаємо їм перемоги в подальшій участі цього конкурсу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора