A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Незабутні враження від «Цирку на воді»

Дата: 28.03.2018 08:24
Кількість переглядів: 514

Фото без описуНезабутні враження від «Цирку на воді»

 

       Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.

З метою заохочення, популяризації та підвищення активної участі дітей у різноманітних конкурсах, олімпіадах, змаганнях, адміністрація Великобілозерського НВК №1 звернулася до небайдужих односельців з проханням  допомогти в організації поїздки обдарованих  та здібних дітей  закладу освіти на циркову виставу.

24 березня переможці районних, обласних олімпіад, конкурсів, змагань, відвідали місто Запоріжжя. Діти мали змогу побачити феєричне лазерне видовище в обрамленні світломузичних фонтанів з виступами екзотичних тварин, повітряних гімнастів, клоунів, ілюзіоністів міжнародного класу та захопливим фаєр-шоу.

         Адміністрація Великобілозерського НВК № 1, батьки, вчителі та учні висловлюють найтепліші слова подяки  спонсорам поїздки Батраку Ігорю Івановичу та Шкруму Василю Павловичу за матеріальну допомогу виділену на придбання квитків та дизельного пального.

      Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора