A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Тиждень української мови та літератури у Великобілозерському НВК №1

Дата: 26.03.2018 14:40
Кількість переглядів: 577

Тиждень української мови та літератури у Великобілозерському НВК №1

Головне завдання вчителя, як відомо, навчити дитину, зацікавити тим чи іншим матеріалом, пояснити незрозуміле, пробудити інтерес до невідомого.

Саме над цим і працюють учителі української мови та літератури Великобілозерського НВК №1. І тому з 13 по 19 березня у Великобілозерському НВК №1 пройшов тиждень української мови  під гаслом «Поспішайте вчитися там, де лунають українські пісні, де шанують українське слово і поважають українські традиції та звичаї».

У рамках предметного тижня було проведено День мови, День патріотизму, День фольклору, День народознавства, День літератури. Кожен з них  був насичений різноманітними акціями, конкурсами, виставками, іграми, в яких мали змогу брати участь і діти, і дорослі. Всі заходи були різноманітні, цікаві, сприяли розвитку творчої уяви, пізнання,  формуванню активної життєвої позиції.

Учителі-словесники  показали нові педагогічні технології, продемонстрували найрізноманітніші форми роботи, які вони використовують у своїй педагогічній праці з метою розвитку креативності учнів. А класні керівники та батьки допомогли учням у підготовці до участі у загальношкільних заходах.

У кінці тижня було підведено підсумки та нагороджено найактивніших учасників.

Усією шкільною спільнотою ми склали шану рідній мові, літературі, звичаям і традиціям, яскраво продемонстрували великий патріотизм, любов  до рідного слова та української землі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора