A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Проведення місячника профорієнтації "Професійний орієнтир"

Дата: 22.03.2018 15:19
Кількість переглядів: 695

                                                                           Фото без опису

      Прес-реліз

 

Проведення  місячника профорієнтації «Професійний орієнтир»

 

На виконання Плану заходів з реалізації Концепції державної системи професійної орієнтації населення, Програми державної служби зайнятості щодо професійної орієнтації  на 2017-2020 роки, обласної програми «Профорієнтація» на 2015-2018 роки  у Великобілозерському районі на базі навчальних закладів з 16 лютого по 16 березня 2018 року відбувся  місячник профорієнтації «Професійний орієнтир».

Головною метою профорієнтаційних уроків було формування покоління, здатного до професійного самовизначення в умовах ринкових відносин, коли розуміння наукових основ людської праці стає основою професійного вибору.

           Фахівці відділу сприяння зайнятості у Великобілозерському районі Кам`янсько-Дніпровської районної філії Запорізького ОЦЗ провели профорієнтаційні (уроки) семінари для учнівської молоді та профінформаційний груповий захід для молоді, у тому числі учнівської з учнями шкіл та Великобілозерського професійно-аграрного ліцею. Під час проведення заходів учнів було ознайомлено з потребами ринку праці, основними кроками правильного вибору професії та помилками професійного самовизначення.

На заходах фахівці служби зайнятості допомогли учням дізнатися про вимоги, які ставить до людини та чи інша професія,  намагалися пробудити в учнях творчу діяльність спрямовану на професійне самовизначення та спонукали до пошуків нових знань, які б допомогли у розвитку професійної кар’єри.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора