A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

22 січня 2018 року

Дата: 24.01.2018 15:05
Кількість переглядів: 433

Фото без описуЦентр культури та дозвілля надає інформацію про проведенні сільськими закладами культури заходи в рамках відзначення Дня Соборності України.

22 січня 2018 року на базі Великобілозерської ЗОШ  I-II ступенів № 6 завідувачем сільської бібліотеки № 1 проведено урок історії на тему «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг». Метою проведення заходу було закріплення знань про історичне минуле України, її соборність, символи, традиції, обряди.  (фото 1,2).

22 січня 2018 року в сільській бібліотеці № 2 оформлено тематичну книжкову виставку «Єднання заради Незалежності». 23 січня відбулася презентація викладки, на якій присутніх ознайомлено з історією Соборності України та запропоновано книги, які варто прочитати. Викладка діятиме до кінця січня місяця. (фото 3,4).

22 січня 2018 року в сільській бібліотеці № 3 оформлено тематичну книжкову виставку «Наша держава - Україна», на якій презентовано книги з тематикою Соборності нашої країни та України в цілому для ознайомлення читачів з державним святом.

22 січня 2018 року в сільській бібліотеці № 4 оформлено книжкову виставку «Україна – моя держава», де читачам було представлено підбірку кращих книг про Україну, як соборну та незалежну державу..

22 січня 2018 року в сільській бібліотеці № 5  оформлено книжкову виставку - міркування  «З Україною в серці» з презентацією книг про нашу державу, де перевагою став юнацький читач 

24 січня 2018 року в сільських бібліотеках № 6 та № 7 організовані книжкові виставки «Соборність рідної землі – основа нашої держави». Також ця виставка була презентована  завідувачем бібліотеки на базі Великобілозерської ЗОШ І-ІІ ступенів № 2 (фото 5).

24 січня 2018 рокузавідуючою сільського будинку культури№ 2проведена бесіда з учнями молодших класів ЗОШІ-ІІ ступенів № 2 «Шануймо,Україну соборну» та проведено товариську гру в шашки «З Україною у серці»(фото 6,7).

Також завідувачем СБК № 2 та завідувачем СБ № 6 та 7 проведено для учнів середніх класів ЗОШ № 2 інформаційну хвилину «Шануймо,Україну соборну»(фото 8,9).

24 січня 2018 року на базі сільського будинку культури № 1 планується проведення бесіди з учасниками клубних формувань за темою «Україна Соборна – наша гордість і слава».

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора