A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

фінальний етап Всеукраїнського конкурсу винахідників і раціоналізаторів

Дата: 14.02.2018 14:17
Кількість переглядів: 465

Вітаємо з перемогою!

З 31 січня по 2лютого в м.Києві відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу  винахідників і раціоналізаторів. На нього були запрошені   двоє учнів Великобілозерської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №3: Перевало Ірина, Нагорний Іван (науковий керівник проектів вчитель хімії та біології Маловічко Віктор Олексійович).

Перевало Ірина, учениця 9 класу,  захищала свій проект на тему: «Агроекологічна доцільність вирощування картоплі під соломою в умовах степу» в категорії «Сільськогосподарське дослідництво та винахідництво»,  посіла ІІ місце.

Учень 8 класу,  Нагорний Іван, захищав свій проект на тему: «Вплив електромагнітного випромінювання стільникового телефону на проростання пшениці ярової» в категорії «Фізика», посів ІІІ місце.

Паралельно з цим конкурсом проходив 14 Всеукраїнський конкурс юних зоологів і тваринників. До участі в ньому теж були запрошені двоє учнів Великобілозерської ЗОШ І-ІІ ступенів №3: Жученко Ольга, Перевало Ірина (науковий керівник проектів вчитель хімії та біології Маловічко Віктор Олексійович).

 Жученко Ольга, учениця 7 класу, захищала свій проект на тему:

« Біохімічні обґрунтування комплексної кормової добавки для бджіл» в категорії «Зоологи», посіла ІІІ місце.

Учениця 9 класу, Перевало Ірина, захищала свій проект на тему: «Кормова добавка «Кремневіт Рrо» у годівлі курей-несучок» в категорії  «Тваринники», посіла ІІІ місце.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора