A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Земля зітхає ледве чутно І прокидається від сну… І березень дарує чудо, Розпочинаючи весну. Це чудо - в усмішках чарівних, У морі квітів навкруги. Ми Вас вітаємо, царівни, Найкращі, милі, дорогі

Дата: 15.03.2018 13:49
Кількість переглядів: 692

Фото без описуЗемля зітхає ледве чутно

І прокидається від сну…

І березень дарує чудо,

Розпочинаючи весну.

Це чудо - в усмішках чарівних,

У морі квітів навкруги.

Ми Вас вітаємо, царівни,

Найкращі, милі, дорогі!

 

В цю чудову пору, разом з приходом весни до нас приходить найпрекрасніше свято весни - Міжнародний жіночий день – 8 березня. Саме в цей день, чудовий , весняний, людство вшановує жінку: жінку – кохану, жінку – господиню, жінку – трудівницю, жінку – берегиню життя на Землі. А перш за все – жінку-матір.  

Так і у Великобілозерському районі традиційно, напередодні жіночого свята, з 2 по 7 березня 2018 року по всій території Великобілозерської громади були проведені виїзні святкові концерти:

  • 2 березня - на базі Гюнівської ЗОШ № 1;
  • 3 березня - на базі сільського клубу ім. Ватутіна та на базі

Великобілозерської ЗОШ № 2;

  • 6 березня - в актовій залі ТОВ «Ім. Гагаріна» та на

базі Великобілозерської ЗОШ №5;

  • 7 березня - на базі їдальні СВК «Росія» та в актовій             

залі Великобілозерської сільської ради.

З гарних та щирих слів привітань та найкращих побажань до всіх присутніх в залах жінок від Великобілозерського сільського голови Батрака Ігоря Івановича розпочинався кожен святковий концерт. Доброзичлива посмішка, позитивний настрій та гарні слова сказані сільським головою та іншими виступаючими дарували глядачкам гарний святковий настрій. Тож, незважаючи на примхи погоди, на святах панувала тепла душевна атмосфера.

Концертні програми також були організовані на високому творчому рівні та завдяки талановитим ведучим пройшли в атмосфері домашнього затишку, позитивного гумору та доброзичливості. А учасники концертної програми подарували всім присутнім жінкам чудовий букет зібраний з найкращих пісень та щирих побажань. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора