A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

КРАЇНА ДИТИНСТВА ВІДСВЯТКУВАЛА 50-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ

Дата: 16.11.2017 13:36
Кількість переглядів: 502


 

   Радісну подію відзначив  дошкільний навчальний заклад «Віночок» с. Гюнівка .   Рівно 50 років тому,  маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері  дитсадка, а оченята почали звикати до дивовижного світу, де оселилося безтурботне дитинство. Чимало цікавого було за цей час, багато вихованців вийшло з цих стін.
   Дитячий садок - це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. Всі працівники дошкільного закладу щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям і про них можна сказати такі слова:

Вони до діточок приходять не на службу,

На добру зустріч з нашим майбуттям.

Вони несуть щодня любов і дружбу

І просто віддають своє життя!
   
 Святкування Дня народження садочка – це традиція, яка об’єднує дітей, педагогів та батьків в один колектив, в одну сім’ю. Ювілей дитячого саду - це особливе свято, це справжній калейдоскоп дитячих голосів, бешкетних очей, посмішок і сміху, відкриттів і гри! Саме з таким настроєм і зустрічав  дитячий садок свій ювілей і приймав поздоровлення від гостей.  Привітати іменинників завітало чимало гостей, зокрема випускники й вихованці садочку, батьківський колектив. Серед почесних гостей, які постійно допомагають закладу, йдуть на співпрацю, відгукуються на будь які питання та розуміють проблеми дошкільнят були: сільський голова Великобілозерської сільської ради Батрак Ігор Іванович та депутати Великобілозерської сільської ради. Ігор Іванович привітав усіх працівників садочку, діток та їхніх батьків зі святом, побажав усім здоров’я, невичерпної наснаги та енергії, благополуччя, миру й злагоди.   
    На День народження прийнято ходити з подарунками, це правило дотримали всі запрошені. Для присутніх і гостей  була представлена концертна програма - справжнє свято за участю вихованців та педагогів, які є головним активом дитячого садка.
     На концерті  вихованці зворушливо і по-дитячому щиро показували все, чого навчилися у своїй другій домівці – співали, танцювали, розказували віршики, чим  забезпечили чудовий настрій всім присутнім. На святі приємно було бачити усміхнені, щасливі обличчя тих, для кого стіни садочка у різний час були рідними.. Побажання процвітання, творчих успіхів, здоров'я співробітникам, дітям і батькам звучали протягом всього свята!     

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора