A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

24.08.2017 року

Дата: 28.08.2017 13:24
Кількість переглядів: 510

Великобілозерський сільський голова    привітав односельців  з визначною подією для всіх українців та висловив слова надії на мир та подальший розвиток нашої Батьківщини.  Всі присутні хвилиною мочання вшанували пам'ять видатних синів та дочок України, які поклали за її незалежність свої життя. Односельцям, які вносять великий вклад у розбудову білозерського краю та своєю працею прославляють його, було вручено  відзнаки від Запорізької обласної ради, районної адміністрації, районної ради та  Великобілозерської сільської ради. Великобілозерський сільський голова вручив подяки та медалі «За оборону рідної держави»   воїнам-односельцям, які боронили цілісність та суверенітет нашої Батьківщини на сході  України.

Шановні білозерці  та гості  нашого краю!

 

          Щиро вітаю Вас із національним святом нашої держави – Днем Незалежності України.

 

       У цей день ми вшановуємо найвизначніше творіння Українського народу – незалежну й вільну Українську державу. Вшановуємо зусилля мільйонів співвітчизників, завдяки яким 26 років тому ми всі стали свідками здійснення споконвічної мрії сотень поколінь українців – бути вільними та незалежними.

       Так сталося, що це величне свято ми зустрічаємо  не в мирний  для нашої країни час.  Кращі  сини  та доньки відстоюють незалежність та територіальну цілісність  держави на сході країни, демонструючи високий професіоналізм, патріотизм та безмежну відданість.

 

       Доземний уклін тим, хто на передовій: добровольцям, військовослужбовцям, прикордонникам, капеланам, волонтерам, медичним працівникам. Усім, завдяки кому ми так звично живемо, робимо флеш-моби, співаємо патріотичних пісень, готуємось до нового навчального року, народжуємо чи одружуємо дітей, чекаємо миру…

 

       Саме від цих героїчних людей залежить доля та майбутнє нашої країни.

 

       Ми йдемо важким шляхом, але я впевнений: ми подолаємо всі випробування.

       У  день народження держави, у день головного свята усіх українців щиро дякую  великобілозерській  громаді за натхненний труд, невтомну працю, активну громадську позицію та небайдужість.

 

       Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного  українця - як безліч річок і потічків зливаються в один могутній Дніпро. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу.

 

       З нагоди Дня незалежності України бажаю вам, мої земляки, міцного здоров’я, щедрої долі та добра.

       Нехай радість та достаток будуть у кожній  родині. А над Матір’ю-Україною запанує мир!

 

       Із 26-ю річницею Незалежності Вас!

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора