A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Зверни увагу

Дата: 25.06.2017 10:15
Кількість переглядів: 479

До Запорізької обласної державної адміністрації надійшла інформація про те, що протягом декількох останніх днів невідома особа телефонує керівникам комунальних підприємств, на підприємства міста та області і від імені першого заступника голови ОДА Дмитра Давтяна начебто збирає гроші на оздоровлення дітей бійців АТО.

- Офіційно заявляю, що ні я, ні обласна державна адміністрація не зверталися до підприємств з проханням перерахувати гроші на нібито благодійні цілі, і нікого на це не уповноважували. Якщо хтось володіє більш детальною інформацією з цього приводу, чи вже став жертвою шахраїв -  негайно звертайтесь до правоохоронних органів. Обласна державна адміністрація передала до СБУ дані (номер телефону, з якого дзвонять шахраї, та смс-повідомлення, у якому йшла мова про перерахування коштів) з проханням вжити всіх передбачених чинним законодавством  заходів щодо припинення злочинної діяльності, а також встановлення та притягнення винних осіб до відповідальності. Однак уже сьогодні ми отримали ще одне повідомлення про шахрайство. З відповідною заявою звернувся до ГУНП у Запорізькій області, - прокоментував Дмитро Давтян.

Нагадаємо, що подібна ситуація вже виникала. Восени минулого року,  представляючись працівниками благодійного фонду, шахраї просили надати фінансову допомогу на потреби бійців АТО.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора