A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Молодіжна акція

Дата: 25.06.2017 10:00
Кількість переглядів: 487

Вже понад 8 років вВеликобілозерському районі затверджений та діє туристичний маршрут «Білозерські дива та таємниці», до якого був включений туристичний об’єкт «Природні джерела» в с. Новоперівка. Під час чергового об’їзду об’єктів туристичного маршруту було виявлено, що частина джерел майже повністю замулена внаслідок засмічення під час опадів та випасу худоби.
Представниками Великобілозерської громади, працівниками відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту райдержадміністрації 17 червня 2017 року проведено молодіжну акцію «Доторкнись до своїх джерел», в якій взяли участь працівники освіти та культури Великобілозерського району. Ідея акції передбачає відновлення та розчищення природних джерел з метою збереження їх для майбутніх поколінь. Наразі проводиться експедиційна робота по виявленню занедбаних природних джерел.
Громада закликає молодь та усіх небайдужих мешканців району брати активну участь у проведенні подібних акцій. Розвиток туризму – це справа кожного.. Бо успіх окремої громади – то досягнення всього Запорізького краю! Долучайтеся влітку до чудової практики.

Світлина від Офіс реформ Запорізького РВ АМУ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора