A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

Про підсумки роботи із зверненнями громадян

Дата: 26.01.2018 09:27
Кількість переглядів: 518

Картинки по запросу картинка підсумки роботи виконавчого комітету

Про   підсумки роботи із зверненнями громадян у Великобілозерській  сільській  раді  за  2017  рік


 

         Великобілозерською сільською радою проводиться постійна робота по виконанню Закону України «Про звернення громадян», забезпеченню виконання вимог Указу Президента України від 07.02.2008 №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування, розпоряджень голови районної держадміністрації, сільського голови та інших нормативно-правових актів щодо розгляду пропозицій, заяв та скарг громадян.

           Всі звернення, які надходять до сільської ради уважно розглядаються, викладені в них факти перевіряються за результатами розгляду заявникам надаються своєчасно, обґрунтовані відповіді та роз’яснення.

          Загальна результативність розгляду питань, порушених у зверненні знаходяться на задовільному рівні. Прийом громадян у сільській раді здійснюється відповідно до затвердженого графіку особистих прийомів громадян. Особлива увага приділяється вирішенню проблем з якими звертаються ветерани війни та праці, інваліди та інші непрацюючі особи, а також особи, які прибули з місць позбавлення волі, одинокі матері та інші громадяни, які потребують соціального захисту та підтримки. Надавалася матеріальна допомога на лікування громадянам, які зверталися до сільської ради, а також допомоги на поховання.

 З початку цього  року до сільської ради надійшли 366 усіх звернень, 259-надійшли поштою,107-на особистому прийомі.Вирішено позитивно - 271, відмовлено у задоволенні - 21 і дано роз`яснення -30. У порівнянні з минулим роком кількість звернень збільшилось на 223 заяви.

У зверненнях громадян порушені  питання, що стосуються:

          - житлової політики – 49 заяв.

- комунального господарства – 13 заяв.

- соціального захисту населення – 178 заяв.

- аграрної політики і земельних відносин – 50 заяв.

- екології та природних ресурсів- 9 заяв.

З усіх звернень, що надійшли до сільської ради:

  • 115 звернень від осіб похилого віку і пенсіонерів;
  • 5 звернень від членів багатодітних сімей, одиноких матерів, матерів-героїнь;
  • 9 колективних заяв;
  • 52 заяви від інвалідів та учасників війни;
  • 61 заява  від безробітних;
  • 8 заяв від підприємців;
  • 61 заява від  працюючих;
  • 91 звернення від представників інших соціальних груп.


 

       Матеріали, що стосуються розгляду звернень, формуються у справи у відповідності до Інструкції з діловодства за зверненням громадян, затвердженої  постановою Кабінету Міністрів України від 14.04.1997 №348.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора