A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобілозерська громада
Запорізька область, Василівський район

ГРОМАДИ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗНАЙОМИЛИСЬ З ЕЛЕКТРОННИМ ВРЯДУВАННЯМ

Дата: 14.07.2017 00:24
Кількість переглядів: 478

13 липня на базі Запорізького ВП «Центр розвитку місцевого самоврядування» спільно з ЄС/ПРООН пройшов семінар на тему: «Електронне врядування та надання адміністративних послуг в об’єднаних територіальних громадах» для голів та заступників органів місцевого самоврядування ОТГ.
- Даний захід присвячений надзвичайно важливій темі, яка стосується реформи децентралізації влади. Реформування адміністративних послуг, створення ЦНАПів, електронне врядування – це ті ключові питання, які сьогодні ставлять перед собою органи місцевого самоврядування для покращення та наближення якісних послуг, які надаються мешканцям ОТГ. Саме з цією метою ми запросили одного з провідних фахівців в зазначеній галузі Святослава Жлуктенко, який є заступником голови правління ГО «Розумне місто». Я вважаю, що сьогодні відбувся прекрасний діалог між громадами та спікером і це найважливіше, - розповів директор Регіонального Центру Олександр Свистун .
Загалом семінар складався з двох частин: ідентифікація болючих питань, які виникають в громадах та наявні інструменти, які вже сьогодні можна застосувати для вирішення даних проблем.
Наприкінці заходу спікер ознайомив представників громад з процесом створення електронної адміністративної послуги через візуальний конструктор послуг та продемонстрував сучасні підходи з надання електронних послуг на прикладі платформи «Розумне місто».
Завершився семінар дискусією між експертом та громадами, які мали змогу отримати відповіді на свої запитання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора